Repair Café viert jubileum

Hanneke van de Gevel feliciteert het Repair Café Nootdorp met het eerste lustrum.

Het Repair Café in Nootdorp is niet alleen een plek waar je allerlei apparaten en andere zaken kunt laten repareren: het is in de afgelopen jaren ook uitgegroeid tot een plek waar mensen elkaar eens per maand ontmoeten, een kopje koffie drinken en lekker bijkletsen. Dat was zaterdag ook het geval tijdens de jubileumviering. Het Repair Café bestaat vijf jaar, en dat zorgde ervoor dat het extra feestelijk was in basisschool De Regenboog.

Wethouder Hanneke van de Gevel kwam langs om de vrijwilligers te feliciteren met het jubileum en om de organisatie te complimenteren. Ze had warme woorden voor het duurzame, verbindende initiatief. Veel van de vrijwilligers die aan het Repair Café zijn verbonden, komen al vanaf het begin.

Zaterdag 15 december is weer de volgende bijeenkomst van het Repair Café. Dan kun je langskomen met kerstverlichting die het niet meer doet, maar ook met andere dingen waar een stekker aan zit, textiel en andere dingen waarvan het zonde is om ze weg te gooien omdat ze best nog te repareren zijn. Je kunt terecht van 10 tot 12 uur in de basisschool op de Koningin Julianastraat 1 in Nootdorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *