RKDEO en Wippolder treffen elkaar

VOETBAL | SV Nootdorp gaat dit weekend naar Voorburg. Daar gaat de ploeg van trainer Dick Boereboom voetballen tegen Forum Sport. Nootdorp verloor afgelopen weekend van Neptunus-Schiebroek, de nummer twee van de competitie, met 2-0 en door dat verlies staat Nootdorp op een zevende plaats met vijftien punten. De ploeg uit Voorburg staat drie plekjes lager en heeft elf punten. Forum Sport heeft sinds 2 november ( 2-1 tegen Heinenoord) niet meer gewonnen en heeft in de afgelopen drie wedstrijden maar één punt behaald. Op sportpark ’t Loo begint de wedstrijd om half 3 ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 1e klasse B.

Met DSVP gaat het de laatste tijd hartstikke goed. De ploeg van trainer Dennis van den Steen heeft nu zes wedstrijden op rij gewonnen en staat door deze goede reeks op een tweede plek met maar een punt minder dan de koploper, KMD uit Wateringen. De tegenstander van komend weekend is VV Schipluiden. Die staat in de middenmoot op een zevende plek met dertien punten. Vorige week verloren ze in eigen huis met 1-2 van Naaldwijk. Op sportpark De Groene Wijdte begint de wedstrijd om half 3 ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B.

Na de goede start is het na het verlies van drie weken geleden, tegen PPSC 1-4, allemaal iets minder bij Oliveo (za). De ploeg van trainer Wim Baggerman heeft in de afgelopen drie wedstrijden maar één punt behaald en is gezakt naar de vijfde plek met negentien punten. Zaterdagmiddag gaat de ploeg uit Pijnacker richting Rotterdam om daar te voetballen tegen Zestienhoven. De Rotterdammers staan achtste en hebben veertien punten behaald. Voor hun laatste overwinning moeten we ver terug, want die dateert van 19 oktober. Destijds werd Rotterdam United met 0-1 verslagen. In de vijf wedstrijden erna werd er maar één punt behaald. Op sportpark AGE en Zestienhoven begint de wedstrijd om half drie ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 4e klasse F.

Zondagcompetitie

Door de overwinning van vorige week tegen Altior, 6-2, staat Oliveo (zo) op een tweede plek met 21 punten en maar twee punten minder dan koploper Hillegom. De ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel heeft nu vier wedstrijden op rij niet meer verloren. De komende tegenstander is ASC uit Oegstgeest. Zij staan op een tiende plek met tien punten. De laatste drie wedstrijden van ASC zijn allemaal met een gelijke stand geëindigd. Op sportpark Overveer gaat de bal rollen om 2 uur ’s middags.

Tussen RKDEO en Wippolder scheelt het niet heel veel op de ranglijst. Wippolder staat vierde met twintig punten en RKDEO staat één plek lager met maar twee punten minder. Vorig seizoen voetbalden ze ook al tegen elkaar. Destijds wist de ploeg van trainer Wesley Epskamp niet te winnen. Wippolder ging namelijk met twee overwinningen van het veld, eerst in Nootdorp met 1-2 en in Delfgauw werd het maar liefst 7-0 voor de ploeg van trainer Ronald Hes. Op sportpark Centrum begint de wedstrijd om 2 uur. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 2e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *