RKDEO en Wippolder weer bij elkaar in de competitie

De competitieindelingen voor het komende voetbalseizoen 2021-2022 zijn bekend. Alleen het wedstrijdprogramma moet nog bekend worden gemaakt, net als de indeling voor het bekertoernooi.

SV Nootdorp van trainer Marco Jalink zit in dezelfde competitiepoule als vorig jaar. Dat betekent dat de derby’s tegen VELO komend seizoen weer op het programma staan. De gehele indeling van de zaterdag 1e klasse A kunt u weer hier vinden.

Waar SV Nootdorp dezelfde tegenstanders heeft, zit er bij DSVP wel een kleine wijziging in. MVV ’27 is naar een andere poule geplaatst. In plaats van de ploeg uit Maasland is SV Wateringse Veld Kranenburg een van de tegenstanders van de ploeg van trainer Dennis van den Steen. De ploeg uit Wateringen zat tot vorig jaar in de 2e klasse, maar is door de KNVB teruggezet naar de 3e klasse. Hier vindt u de rest van de zaterdag 3e klasse B indeling.

De ploeg van trainer Edwin Vurens ziet wel veel andere namen in de poule. Oliveo zit nu zelfs in een even poule, dat betekent dat ze nu ieder weekend een wedstrijd spelen, aangezien er nu veertien ploegen in dezelfde groep zitten. In totaal zitten er vier andere ploegen in de zaterdag 4e klasse E: RVC Celeritas, RAS, Semper Altius en De Ster. Hier vindt u de hele indeling van de groep van Oliveo.

Vorig jaar zaten Wippolder in een Rotterdamse poule en RKDEO in de Haagse poule, dit jaar zitten ze weer bij elkaar in de Haagse poule. Wanneer de ploegen van trainers Wesley Epskamp en Mark Moen elkaar treffen is helaas nog niet bekend, maar afgelopen seizoen vonden ze het jammer dat ze niet bij elkaar zaten. Hier vindt u de rest van de zondag 2e klasse D.

Vrouwenvoetbal

Het eerste dameselftal van DSVP, onder leiding van trainer Cees Kruys, krijgt twee nieuwe tegenstanders in de competitie. Door de komst van ARC uit Alphen aan de Rijn en RKAVV uit Leidschendam zitten er nu twaalf ploegen in de zaterdag 2e klasse B. Hier vindt u de hele poule.

Bij de RKDEO-dames is er een wijziging in vergelijking met vorig jaar. Hontenisse vrouwen 1 zit er dit jaar niet bij als tegenstander van de ploeg van trainer Wendy Rietveld. De rest van de tegenstanders zijn hetzelfde. In tegenstelling tot de rest weet RKDEO wel tegen wie en wanneer ze beginnen aan het nieuwe seizoen. RKDEO begint het competitieseizoen op 26 september op eigen veld tegen het Rotterdamse Antibarbari. Hier vindt u de rest van de indeling van de zondag 1e klasse C.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *