RKDEO heeft geen kind aan dvv Delft

VOETBAL | Op sportpark Kerkpolder speelde RKDEO op zondagmiddag tegen dvv Delft. Het was de ideale tegenstander voor de ploeg van Corné van Doorn om aan het doelsaldo te werken. Het team uit Nootdorp won met 1-15 van Delft.

Al na vijf minuten lag de eerste bal in het netje. Tommy Simonis scoorde de 0-1 na een goede terugspeelbal van Rob van Hagen. Een minuut later lag de tweede er al in. Sam Ruinard maakte hem. In het eerste kwartier van de wedstrijd werd het 0-3, door weer Ruinard na een assist van Van Hagen. Vier minuten later deed de thuisploeg wat terug, nadat de defensie zich makkelijk liet uitspelen door de aanvallers van dvv Delft. Het duurde lang voordat de vierde erin lag. Tommy Simonis rondse af in de rebound na een schot van Van Hagen. Snel erna maakte Tomas Prieto de 1-5, nadat hij er over links snel langs liep en de bal over de keeper van Delft heen wipte. Vlak voor rust werd het 1-6 door Quincy Tjaden, na een overstapje van Donny Paats na een corner.

Snel na rust maakte Simonis de 1-7 na weer een voorzet van weer Van Hagen. Tien minuten na rust werd het ook alweer 1-8, via weer Simonis en een voorzet van Van Hagen. Drie minuten later kon iedereen van RKDEO weer juichen na opnieuw een doelpunt van Tommy Simonis. Daarna werden er in tien minuten tijd vijf keer gescoord. Simonis maakte er twee, Michael van der Ende, Donny Paats en Lars van Nopen één. Dertien minuten voor tijd volgde het laatste doelpunt van de middag, opnieuw door Simonis.

Zo maakte Tommy Simonis acht doelpunten zondagmiddag, Ruinard maakte er twee. Prieto, Tjaden, Van der Ende, Paats en Van Nopen maakten er allemaal eentje. Hier vind je de stand en uitslagen van de overige wedstrijden uit de zondag 2e klasse D.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *