RKDEO verliest ruim van Wippolder

VOETBAL | Oliveo (zo) won zwaarbevochten van VFC uit Vlaardingen thuis met 2-1. RKDEO ging naar Delft en speelde daar tegen Wippolder. Op sportpark Pauwmolen werd het maar liefst 7-0 voor Wippolder.

De eerste kans van de wedstrijd was voor het team van Corné van Doorn. In de 3e minuut scoorde Sam Ruinard bijna, maar de bal werd net op tijd weggewerkt door de verdediging van Wippolder. Daarna werd RKDEO slordiger en kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Toch kreeg RKDEO via Jordy Pronk een mogelijkheid om voor rust op voorsprong te komen, maar het bleef 0-0. Snel na de thee opende Robbie Notenboom namens Wippolder de score. Drie minuten later werd het alweer 2-0 voor Wippolder na opnieuw balverlies. De spits van RKDEO, Luuk Goedbloed, kreeg in de 53e minuut een rode kaart na een opstootje. Na de 62e minuut was het klaar voor RKDEO. Jordy Pronk maakte een overtreding in het strafschopgebied, kreeg geel en nogmaals geel voor teveel praten. De penalty werd daarna benut. In het laatste kwartier liep Wippolder over RKDEO heen er werd het 7-0.

Mindere wedstrijd

Op sportpark De Groene Wijdte speelde Oliveo (zo) tegen VFC uit Vlaardingen. Na een kwartier spelen maakte Max Huurman de 1-0 voor Oliveo na doorkoppen van Tim van Rheenen. Dat was ook de ruststand. Snel in de tweede helft werd het 2-0 voor Oliveo, nadat de vrijetrap van Huurman van richting werd veranderd en in het doel terecht kwam. Twintig minuten voor tijd maakte Michael Shuh namens VFC de aansluitingstreffer. Jeroen Hoefnagel zei na afloop van de wedstrijd nog: ”Een van de mindere wedstrijden van het seizoen, al zijn we eigenlijk niet in de problemen gekomen. We blijven meedoen voor de derde periode en de eindrangschikking”.

Hier vind je de stand en de overige uitslagen uit de zondag 2e klasse D.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *