RKDEO VR1 gaat voor promotie

VOETBAL | De laatste wedstrijd van dit voetbalseizoen in Pijnacker-Nootdorp wordt gespeeld door RKDEO VR1. De dames uit Nootdorp spelen in de finaleronde tegen een voor RKDEO bekende tegenstander: Hontenisse VR1. De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld.

Na de laatste wedstrijd, tegen uitgerekend de komende tegenstander (5-2 verlies), dachten de dames van RKDEO dat het seizoen erop zat. Tot hun verbazing mochten ze toch meedoen aan de play-offs voor promotie naar de 1e klasse. Inmiddels hebben ze het geschopt tot aan de finaleronde, na winst op WSV 1930 (0-0, 4-5 na penalty’s) en Hoogland (1-3).

In de competitie hebben RKDEO en Hontenisse ze al twee keer tegen elkaar gespeeld, en daar kan het Nootdorpse team niet al te goed op terugkijken. Beide keren werden verloren: 0-1 en 5-2. De ploeg van trainers Chantal Zwart en Wendy Rietveld hoopt dat de derde keer wel de winst wordt behaald. Dat zou betekenen dat de ploeg terugkeert naar de 1e klasse zondag. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Beek uit Halsteren, in de buurt van Bergen op Zoom. De wedstrijd begint zondagmiddag om 1 uur.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *