RKDEO-vrouwen hebben de punten hard nodig

VOETBAL | Ondanks een slotoffensief werd er twee weken geleden met 2-3 verloren van Rigtersbleek. Door dit verlies zijn de RKDEO-vrouwen afgezakt naar de tiende plek op de ranglijst. Trainer Wendy Rietveld heeft voor de laatste training tegen VV Winkel een analyse gemaakt van de wedstrijd tegen Rigtersbleek.

Vanwege vakanties en blessures moet Rietveld drie meiden missen. Dat zijn Estrella Caffa, Rowan van Heijningen en Inge Schrijver . Hierdoor krijgen Jennifer Bardouille en Sanne Rottier, van het tweede team, een kans bij het eerste. Rottier kan zelfs haar debuut gaan maken, maar dan wel als invaller. Beiden beginnen namelijk op de bank.

De vorige keer werd het in Nootdorp 1-2 voor Winkel, al was RKDEO de betere in de tweede helft. Winkel staat op een zevende plek met achttien punten. Rietveld hoopt wel dat het zondag doorgaat. ”In Winkel hebben ze alleen maar natuurgrasvelden. Als het te veel gaat regenen wordt het waarschijnlijk afgelast.” Zondag is de aftrap op sportpark Winkel om half 12. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 1e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *