RKDEO wint weer eens in de competitie

VOETBAL | RKDEO heeft na drie nederlagen op rij weer eens gewonnen dit weekend. Thuis tegen Hillegersberg werd het 3-2. Oliveo verloor terecht van Concordia met 0-3 thuis. 

RKDEO speelde dit weekend thuis. Er moest gewonnen worden om in het spoor te blijven van koploper TOGB. Toch begon Hillegersberg beter aan de wedstrijd, want na vijf minuten hadden de bezoekers de eerste mogelijkheid om op voorsprong te komen. Een minuut later lukte dat inderdaad, door een kopbal van Twan Greeve uit een corner. Acht minuten later maakten de bezoekers de gelijkmaker uit een penalty. Voor rust werd er verder niet meer gescoord, ook al kregen beide ploegen nog wel kansen. In de 59e minuut scoorde Greeve zijn tweede doelpunt, en tien minuten voor tijd maakte Luuk Goedbloed de 3-1. Hillegersberg maakte het kort voor tijd nog wel spannend, maar de gelijkmaker zat er niet meer in. Zo bleef het 3-2 voor RKDEO en won de ploeg weer eens in de competitie.

Pijnlijke nederlaag

Het zondagteam van Oliveo speelde thuis tegen Concordia. Al na acht minuten keken de mannen uit Pijnacker tegen een achterstand aan. Ivo Smits maakt de 0-1 voor Concordia. Verder gebeurde er niet zo veel in de eerste helft. Daardoor stond het bij rust 0-1 voor Concordia. Na een kwartier in de tweede helft kwam Concordia op een 0-2 voorsprong. Het doelpunt werd gemaakt door Noah Keus. Vijf minuten voor tijd maakte Thijs Sneek de 0-3 voor Concordia. Zo verliest Oliveo voor de tweede keer op rij in de competitie.

Dit zijn de overige uitslagen in de zondag 2e klasse D:

  • dvv Delft – XerxesDZB afgelast
  • TOGB – SVV 4-0
  • Meeuwenplaat – Antibarbari 3-1
  • VVIJ – Excelsior’20 3-0
  • Wippolder – VFC 1-1

Hier vind je de stand.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *