Rock me Amadeus zoekt bas en sopraan

Rock me Amadeus

Het koor Rock me Amadeus, dat bestaat uit twintig zangers en zangeressen uit de regio, wil graag uitbreiden. Er wordt met name gezocht naar een bas en een sopraan.  Het koor, dat repeteert in de Lutherse Kerk in Delft, zingt symfonische popmuziek (Queen, Tears for Fears, Sting, Billy Joel), maar maakt ook muzikale uitstapjes naar klassieke muziek, luisterliedjes en de betere ‘Nederpop’.

Het koor bestaat vijftien jaar en staat onder leiding van dirigent Michel Poels. Elk jaar worden enkele concerten gegeven. Het laatste concert was in juni, met als titel ‘Guilty Pleasures’: liedjes die je graag zingt maar waarvoor je nooit durfde uit te komen. Vorig jaar stond het concert ‘Coming Out’ in het teken van homoseksuele componisten die niet voor hun geaardheid durfden uit te komen.

Scratchconcert

Dit seizoen staat in elk geval een kerstconcert op het programma, in samenwerking met vrouwenensemble Lady Amazone, en deelname aan een scratchconcert met een hoofdrol voor Rock me Amadeus.

Rock me Amadeus maakt af en toe buitenlandse concertreizen, zoals naar Denemarken en Duitsland. Volgend jaar staan optredens in Ierland op het programma.

Mensen die van zingen houden en die bereid zijn om los van de repetities wat tijd te investeren in het instuderen van nummers, kunnen contact opnemen met de dirigent voor een stemtest.  Bel even met 06-21508648 of stuur een e-mail naar dit adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *