Rock & Roll met een knipoog

Casimir Paulides oftewel Big Caz’ speelt zondag met zijn band rock & roll in CulturA & Zo.

Hij heeft een merkwaardig grote kuif op zijn hoofd, heet Casimir Paulides, maar heeft zichzelf de artiestennaam Big Caz’ aangemeten. En met zijn muzikale kornuiten The Bobs (Govert Zweekhorst, Pieter Baas, Dirk van der Beek en Gabor Varga) toert hij door het land met het rock & roll-repertoire uit de jaren ’50 en ’60. Zondagmiddag 15 december speelt de band in Theater CulturA & Zo in Nootdorp.

Een rock & roll-sensatie met een knipoog, dat zegt de band er zelf van. Nummers van artiesten als Bill Haley and his Comets, Carl Perkins, Chubby Checker, Chuck Berry en Elvis Presley wisselen elkaar af. Maar echte covers zijn het niet, want Big Caz’ heeft zijn eigen manier gevonden om de muziek in een nieuwe jas te gieten, maar wel herkenbaar te laten.

In CulturA & Zo zitten de 170 bezoekers die de zaal kan herbergen normaal gesproken netjes op hun stoel, maar het zal vermoedelijk wat moeite kosten om hen daar te houden. Gelukkig is er voor de eerste rij stoelen in de zaal ruimte genoeg om lekker te swingen en uit je dak te gaan.

Het concert begint om 14 uur. Kaarten kosten € 12,50 per stuk. Ze zijn hier te koop.

Big Caz’ & The Bobs
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *