Rollerbanen voor de Plus

Foto’s: Bart Planken

Een grote operatie dinsdag op het Hazelaarplein in Pijnacker, waar twee rollerbanen voor supermarkt Plus Sabine Zondag werden aangevoerd, gemonteerd en geplaatst. De rollerbanen aan de voorzijde van de winkel geven straks met winkelwagens en al toegang tot het parkeerdek boven de winkel.

De rollerbanen, netjes ingepakt in beschermend folie, werden in vier delen op diepladers aangevoerd en ter plekke in elkaar gezet. In de komende weken wordt gewerkt aan de verdere afwerking en aan het weer op orde maken van het parkeerdek.

De grote verbouwing die nodig was om het plaatsen van de rollerbanen mogelijk te maken begon al in september. De voorgevel van de winkel werd deels ontmanteld en de lift naar het parkeerdek gesloopt. Klanten konden naar boven en beneden via een tijdelijke lift die was geplaatst aan de zijkant van het winkelpand.

Nieuwe kassa’s

De supermarkt was vanwege de operatie dinsdag voor klanten gesloten. In de winkel werd meteen gewerkt aan allerlei vernieuwingen. Zo komen er nieuwe kassa’s en zelfscanners en op alle schappen worden elektronische prijslabels aangebracht. De producten worden daarmee op afstand van de meest actuele verkoopprijzen voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *