Rolstoelbus voor Luuk binnen handbereik

De speelgoed- en boekenbeurs voor Luuk werd zaterdag druk bozocht.

De acties om een rolstoelbus te kunnen kopen voor de ernstig meervoudig gehandicapte Luuk  uit Pijnacker-Nootdorp verlopen uitstekend. Het geld voor de rolstoelbus, een kleine 30.000 euro, komt in de komende maanden zeker bij elkaar, denkt de moeder van de jongen, Edith. De speelgoed- en kinderboekenbeurs zaterdag in het Parochiehuis van Pijnacker heeft daar weer een flinke steen aan bijgedragen. Al rond drie uur ’s middags was er al een opbrengst van ruim 1500 euro, en aan het eind van de dag bleek er zelfs ruim 3000 euro in kas.

Ook allerlei andere acties in de afgelopen tijd hebben geld bijeen gebracht voor de rolstoelbus, zoals de sponsoractie van de Rotary. “We zijn er bijna”, zei Edith zaterdag glunderend.

Luuk is zes jaar. Hij kan niet lopen en praten, en ook gewoon eten lukt niet. Eerder al werden door de Stichting vrienden van Luuk succesvolle acties gehouden voor dolfijnentherapie en voor een speciale rolstoelfiets, waarmee de jongen samen met een begeleider lekker naar buiten kan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *