Schouten zet ‘handrem’ op bouw in Rijswijk

Directeur Chris Schouten (midden) tekent voor een nieuwe ontwikkeling in Ackerswoude. De bouw van die woningen wordt niet door zijn bedrijf gedaan.

Het veel bekritiseerde aannemersbedrijf Schouten Bouw heeft het werk aan nieuwbouwwoningen in Rijswijk-Buiten en in Leidschendam even stopgezet. Directeur Chris Schouten zegt vrijdag in het Algemeen Dagblad dat hij heeft moeten besluiten deze twee projecten ‘op de handrem te zetten’. Hij zegt in de krant dat zijn bedrijf het ‘in de breedte zwaar heeft’ door een ‘gebrek aan liquide middelen en de hectiek in de markt’.

Net als bij woningbouwprojecten in de Pijnackerse wijk Ackerswoude zijn kopers van woningen in Rijswijk en Leidschendam woedend over de vertragingen bij de bouw van hun nieuwe huis. In Rijswijk-Buiten is het casco van een nieuwbouwhuis beklad met leuzen. Of dit gebeurd is door een koper of door een onderaannemer is niet bekend.

Chris Schouten zegt in de krant dat structurele verandering brengen in de positie van het bedrijf eerder een proces van maanden dan van weken is.

 1. Het is inderdaad een rampzalig bedrijf dat het voortbestaan niet waard is.
  Chris Schouten communiceert niet, betaald niet, demotiveerd werknemers en ga zo maar door.
  Hij mag gewoon geen enkel project meer toegewezen krijgen en moet zich eerst storten op het afmaken van hetgeen al lang af had moeten zijn.
  Het is gewoon een rat die het ene gat met het andere dicht.

 2. Je moet je ook afvragen hoe zuiver het is om de directeur bouw van Schouten Dhr. Rob Buren bestuurslid te maken van de Pijnacker-Nootdorp marketing. Zie https://natuurlijkpn.nl/over-ons-2/
  Notabene samen met de directeur van P-N die nauw betrokken is bij de toewijzing van de bouwplannen.
  Wie dicht bij het vuur zit……
  Qua beloftes en levertijden een dramatisch bedrijf krijgt zo toch de inschrijvingen als orders binnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *