Spannende tweede ronde in bekercompetitie

VOETBAL | Voor RKDEO, Oliveo (za en zo) en DSVP staat dit weekend de tweede ronde van de bekercompetitie op het programma. 

Voor RKDEO staat op zaterdag 8 september de wedstrijd tegen Forum Sport uit Voorburg op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark ’t Loo in Voorburg. Beide clubs hebben hun eerste wedstrijd verloren, Forum Sport van Voorschoten ’97 met 1-0 en RKDEO van Stompwijk ’92 met 1-3, en moeten nu winnen om nog kans te maken om door te gaan naar de volgende ronde in de beker. Want nu verliezen betekent dat je zo’n beetje bent uitgeschakeld. De wedstrijd begint om 14:30 uur. De andere wedstrijd van Stompwijk ’92 tegen Voorschoten ’97 wordt vanavond al gespeeld. Zij beginnen om 20:00 uur.

Voor DSVP en Oliveo (za) staan ook op zaterdag 8 september hun tweede bekerwedstrijd op het programma. DSVP speelt om 14:30 uur tegen GDA op het Sportpark Madestein in Den Haag. Oliveo (za) speelt tegen Verburch om 15:00 uur thuis. Als DSVP wint, zijn ze zo goed als door naar de volgende ronde in de beker, maar Oliveo moet winnen van Verburch als zij daar nog kans op willen maken na het verlies tegen DSVP vorige week, 1-0. Voor Verburch geldt hetzelfde, want zij verloren van GDA met 2-0.

Oliveo (zo) moet komende zaterdag ook winnen om kans te maken om naar de volgende ronde te gaan in de beker. Na hun verlies tegen FC Boshuizen van vorige week, 1-2, is winst noodzakelijk om door te mogen gaan. Oliveo (zo) speelt zaterdag tegen DoCoS om 17:00 uur op Sportpark Morskwartier in Leiden, die ook moet winnen, omdat ze ook hun eerste wedstrijd verloren. Zij verloren van Foreholte met 2-1. De andere wedstrijd gaat tussen FC Boshuizen en Foreholte. Die wedstrijd wordt op zondag gespeeld, en begint om 14:00 uur. Beide clubs hebben hun eerste wedstrijd gewonnen. De winnaar is zo goed als door naar de volgende ronde in de beker.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *