Speelgoed welkom voor kinderbeurs

De Lions Club Nootdorp-Pijnacker en de Lions Dames Club van Oostland houden op 23 oktober een beurs waar speelgoed, spellen, boeken, winterjassen en schaatsen te koop zullen zijn. De organisatoren zijn bezig om hiervoor bruikbare materialen in te zamelen. Goed verkoopbaar speelgoed, boeken en andere spullen zijn welkom. Het materiaal wordt vantevoren gecontroleerd op compleetheid, uiterlijk en werking.

Een prima gelegenheid om de kasten eens op te ruimen en spulletjes waar de kinderen te groot voor zijn geworden ter beschikking te stellen. Stuur even een berichtje naar info@kidsenkornuiten.nl om een afspraak te maken.

Met Sinterklaas en Kerstmis in zicht is het goed om de beurs, met als titel Kids & Kornuiten, alvast in de agenda te zetten. Die wordt op 23 oktober van 09.30 tot 15.30 uur gehouden in CulturA & Zo in de Dorpsstraat in Nootdorp. De opbrengst gaat naar een kinderspeelhoek in het nieuwe hospice Koningshove, dat wordt gebouwd in Koningshof in Pijnacker. Over de beurs is hier meer informatie te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *