Spelers oneens met ontslag Boereboom

Dick Boereboom

Een deel van de spelersgroep van voetbalclub SV Nootdorp is het niet eens met het tussentijdse ontslag van de trainer van het eerste team, Dick Boereboom. In een brief aan het bestuur hebben ze hun ongenoegen hierover kenbaar gemaakt. Maar het bestuur heeft inmiddels laten weten dat het achter het genomen besluit blijft staan.

Naar aanleiding van de brief heeft het bestuur vorige week een gesprek gevoerd met de spelers en de staf van het selectieteam. In dat gesprek hebben de betrokken spelers de kans gekregen om zich uit te spreken. Het bestuur heeft daar ‘goede notie van genomen’, aldus een mededeling op de website van de Nootdorpse voetbalclub. “Desondanks blijven we als bestuur achter het eerder genomen besluit staan. We willen als bestuur benadrukken dat het eerder genomen besluit door het hele bestuur is genomen.”

Naar buiten toe wil SV Nootdorp nog steeds niets zeggen over de reden van het tussentijdse ontslag. Eerder had men al wel laten weten dat het ontslag niet te maken heeft met de resultaten van het selectieteam.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *