Sporten en spelen in alle wijken met T4T

Team4Talent, de sportafdeling van het jeugd- en jongerenwerk, heeft deze zomer een indrukwekkend programma vol sport en spel in alle kernen en wijken van Pijnacker-Nootdorp. Vanaf deze week is er veel te doen. Ook zijn er in de komende weken verschillende grotere activiteiten, zoals Water Fun, Olympische spelen, een voetbaltoernooi, fun fitness en peutergym. Alle onderdelen zijn gratis.

De sportleiders maken tot eind augustus een toernee langs alle wijken, onder de titel Team4Talent on Tour. Een paar keer per week worden op één dag steeds twee locaties aangedaan: in de ochtend en in de middag. De sportactiviteiten duren steeds twee uur, maar er is sprake van ‘vrije in- en uitloop’, meldt T4T. Veel opgehokte kippen zouden er blij mee zijn, denk je dan onwillekeurig.

Waterspelletjes

Zaterdag 24 juli kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar lekker afkoelen tijdens Water Fun op het terrein van voetbalvereniging DSVP in Pijnacker. Er zijn dan allerlei leuke en sportieve waterspelletjes, zoals een buikschuifbaan en een bandenglijbaan. Er zijn drie rondes: van 10.30 tot 12 uur, van 12 tot 13.30 en van 14 tot 15.30.

Andere data om in de gaten te houden: op 6 augustus worden op het terrein van RKDEO in Nootdorp Olympische spelen gehouden, op 11 augustus is er een voetbaltoernooi bij Oliveo in Pijnacker en op 18 augustus is er Fun Fitness bij Studio Domingo’s in Delfgauw. Op 23 augustus is er tenslotte peutergym in Delfgauw.

Het volledige programma is te vinden op deze website. Kinderen moeten voor de grotere activiteiten vooraf worden aangemeld, alleen voor de toernee door de wijken hoeft dat niet. Aanmelden kan op deze webpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *