Steeds meer activiteiten afgelast

De nieuwe coronamaatregelen zorgen ervoor dat ook in Pijnacker-Nootdorp steeds meer evenementen en activiteiten worden afgelast. Zo ging vrijdagavond, vooruitlopend op de maatregelen, de uitreiking van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs niet door en ook heeft de gemeente een streep gehaald door de Week van de Ondernemer, die in de komende week zou worden gehouden.

Van maandag tot en met donderdag zou wethouder Ilona Jense verschillende bedrijvenparken, winkelcentra en glastuinbouwbedrijven bezoeken en ook waren er foodtrucks en een ondernemersontbijt gepland. Dat gaat allemaal niet door. Hooguit wordt de foodtruck nog geplaatst als die al inkopen had gedaan.

Ook de lezing over integriteit en transparantie in de Nederlandse politiek, die op 22 november zou worden gegeven door Lousewies van der Laan, gaat niet door. Zij was door de Rotaryclub Pijnacker-Nootdorp uitgenodigd om in restaurant Tout de Monde te spreken over dit onderwerp, vanuit haar ervaring als directeur van Transparency International Nederland. De Rotary meldt dat er een nieuwe datum voor wordt gezocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *