Stem deze week voor vrijwilligersprijs

Vluchtelingenbegeleiding van Participe is een van de genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2017.

Nog tot en met het eind van de week kunnen inwoners van Pijnacker-Nootdorp via een digitale stem hun voorkeur kenbaar maken voor een van de organisaties die zijn genomineerd voor de Vrijwilligersprijs 2017. De club die wint, ontvangt naast de hoogte eer ook een bedrag van € 1000.  Voor de nummers 2 en 3 is er nog een prijs van € 500 en € 250.

De genomineerden voor de Vrijwilligersprijs, die elke twee jaar wordt uitgereikt, zijn hobbyclub De Doewat, voetbalvereniging RKDEO, de Alzheimer Bezoekdienst, het Repair Café Pijnacker-Noord en Vluchtelingenbegeleiding van Participe. Deze organisaties zijn door de jury geselecteerd uit 67 aanmeldingen.

Inwoners van Pijnacker-Nootdorp bepalen mede wie van de genomineerden de prijs wint. Tot en met zondag 5 november kun je je stem uitbrengen. De stemmen van de inwoners tellen voor de helft mee; de andere helft wordt bepaald door de jury. Op 11 november, tijdens de vrijwilligersfeest Helden om de Hoek, wordt bekend welke van de genomineerden de winnaars zijn.

Breng hier je stem uit.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *