Stem op genomineerden Heldenprijs

Kringloopwinkel De Wisselbeker in Nootdorp is een van de genomineerden.

Tijdens het evenement Helden om de Hoek, waarin op 1 november de vele vrijwilligers uit de gemeente in het zonnetje worden gezet, wordt ook de Vrijwilligersprijs 2019 uitgereikt aan een vereniging of organisatie die zich voor de Pijnacker-Nootdorpse samenleving heeft ingespannen. Netwerk Young Connection had al uit de school geklapt door te laten weten dat zij een van de genomineerden is. Dinsdag zijn ook de drie andere genomineerden bekendgemaakt.

31 verschillende vrijwilligersorganisaties zijn door 110 inwoners van Pijnacker-Nootdorp aangemeld voor de prijs. Een onafhankelijke jury heeft hieruit vier organisaties genomineerd. Naast Young Connection zijn dat Kidsclub Oude Leede, Jeugdland Pijnacker en de Kringloopwinkel De Wisselbeker in Nootdorp.

Stemmen

Vanaf volgende week woensdag kunnen alle inwoners stemmen om aan te geven welke van de genomineerde organisaties dit jaar de Vrijwilligersprijs zou moeten krijgen. Stemmen kan van 16 tot en met 27 oktober op deze webpagina.

De internetstemming telt voor de helft mee voor de uitslag. De andere helft wordt bepaald door de jury. Voor drie van de vier genomineerden is er een geldprijs, oplopend van 250 tot 1000 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *