Superkebab en dans in De Parade

Een ‘groen’ broodje kebab waar geen kalf, kip of lam aan te pas gekomen is.

Een spies kebab van tien kilo, zonder een grammetje kalfsvlees, kip, lam of welk ander dier dan ook. Die wordt zaterdag bereid op een grote grill midden op het Paradeplein in Nootdorp. De Nootdorpse ondernemer Mark Laponder laat daarmee in winkelcentrum de Parade zien en proeven, wat zijn onderneming bereikt heeft met vegan kebab, gemaakt van soja.

Laponder bedacht enkele jaren geleden dat het goed zou zijn om ook consumenten geen vlees eten, te laten genieten van kebab. Vorig jaar ging de onderneming van start met de lancering van Green Döner Kebab. Het bedrijf, gevestigd in Putten, levert inmiddels aan veel horecabedrijven in Nederland, en ook wordt gewerkt met distributeurs die andere landen in Europa bedienen.

Dansevent

In de Parade is zaterdag ook een dansevent, georganiseerd door Balletstudio Belinda, Balletschool Ypenburg en Balletschool Leidschenveen. De hele dag zijn er door verschillende dansgroepen optredens, van klassiek tot modern, van urban tot breakdance. Breakdancer Marten Leerkamp komt naar Nootdorp om een clinic te geven aan iedereen die maar mee wil doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *