Winst voor SV Nootdorp en DSVP

VOETBAL | In de tweede speelronde van de bekercompetitie speelden SV Nootdorp en Oliveo (za) thuis en DSVP uit in Rotterdam. Alleen Oliveo (za) wist niet te winnen van de tegenstander.

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen werd niet op zaterdagmiddag, maar donderdagavond gespeeld. VV Groeneweg uit Zevenhuizen kwam op bezoek in Nootdorp op sportpark ‘s-Gravenhout. Het werd een overwinning voor de ploeg van trainer Dick Boereboom: 2-0. De doelpunten werden gemaakt door Jael Paas en Joshua Steenvoorden. Boereboom: ”Een eclatante overwinning die eigenlijk hoger had moeten uitvallen.”

De andere wedstrijd uit deze poule was Wilhelmus – SVC ’08. Die wedstrijd werd 0-4.

DSVP van trainer Dennis van den Steen ging zaterdagmiddag naar Rotterdam. Op sportpark Swift Boys werd gespeeld tegen de club met diezelfde naam. Het werd een 0-4 overwinning. Er werd gescoord door Nick Jense en drie keer door Michel van der Elst. Van den Steen: ”Of er nog verbeterpunten zijn vind ik lastig te zeggen. Dinsdag spelen we tegen Nieuwerkerk, een mooie graadmeter.”

Na afloop hield Paul Jense een barbeque voor de 40 man tellende selectie.

De andere wedstrijd uit deze poule was FC Zoetermeer – TOGB. Beide hielden elkaar in evenwicht: 2-2.

Oliveo (za) was vorige week goed begonnen aan het bekertoernooi. De ploeg van trainer Wim Baggerman wilde nu ook de eerste thuisoverwinning behalen, maar tegen het Haagse BMT werd er verloren met 3-4. Baggerman na afloop: ”Het was niet best vandaag, maar dit soort wedstrijden zitten er nu eenmaal tussen. Een mooi leermoment voor deze jonge groep. Op naar de volgende wedstrijd.”

De andere wedstrijd uit deze poule was Ariston’80 – DVC. De wedstrijd werd 4-0.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *