SV Nootdorp en Oliveo (za) weten beide te winnen

VOETBAL | Zowel Nootdorp als Oliveo (za) moest zaterdag een uitwedstrijd voetballen. Nootdorp ging naar Wateringen en Oliveo naar Schiedam. De wedstrijd van DSVP ging niet door.

Op sportpark VELO voetbalde de ploeg van trainer Dick Boereboom tegen het Wateringse VELO. SV Nootdorp begon sterk aan de wedstrijd en kreeg via Serhat Cakmak de eerste kans. Na een sterke fase van de thuisploeg was het Nootdorp die op voorsprong kwam, ondanks dat ze met tien man kwamen te staan na een rode kaart van Cakmak. Job Verhagen maakte de openingstreffer. Ook in de tweede helft was VELO beter, maar kon de vele kansen niet afronden. Uiteindelijk kreeg VELO de deksel op de neus. In de laatste minuut werd 0-2 gemaakt door Pim Hulst.

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 1 klasse B.

De wedstrijd in Naaldwijk tussen vv Naaldwijk en DSVP werd afgelast door de regenval op zaterdagochtend. Ook de wedstrijd tussen DWO en MVV’27 ging niet door. De overige vijf wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B werden wel gespeeld. Hier vind je daarvan de uitslagen en de stand.

In Schiedam voetbalde Oliveo (za) tegen SVV. Na vijf minuten kwam de ploeg van trainer Wim Baggerman op een 0-1 voorsprong door een vrije trap van Joey van Eeden. Vlak voor rust werd de voorsprong verder vergroot door Oliveo. Rafael Schreur en Ado Murselovic maakten de doelpunten. Na tien minuten scoorde SVV de 1-3. Een paar minuten later werd het zelfs 2-3, maar door twee doelpunten van Joey Klijn wist de ploeg van Baggerman uiteindelijk te winnen met 2-5 op sportpark Harga.

Baggerman was op zich wel tevreden na afloop. ”In de eerste helft waren wij oppermachtig. Alleen jammer dat het maar 0-3 stond bij de rust , want we kregen best wel veel kansen omdat we bijzonder goed speelden. In de tweede helft gaven wij twee cadeautjes weg waardoor het eindelijk 2-5 werd.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 4e klasse F.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *