SWOP bedankt zijn vrijwilligers

Ook de boodschappendienst van de SWOP kan niet zonder vrijwilligers.

Zonder de vele vrijwilligers die het hele jaar door actief zijn voor de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp zouden veel activiteiten van de SWOP onmogelijk kunnen worden georganiseerd. De boodschappendienst zou niet functioneren, er zou in de welzijnscentra niet meer kunnen worden gekaart, gebiljart of gezongen, de open tafel zou zijn deuren wel kunnen sluiten en ga zo maar door.

Om al die vrijwilligers te bedanken organiseert de SWOP binnenkort twee voorstellingen in theater CulturA in Nootdorp. Daarvoor worden alle mensen uitgenodigd die dit jaar als vrijwilliger voor de welzijnsorganisatie actief zijn geweest.

Geheim

De dank-je-welbijeenkomsten zijn op zaterdag 15 december. Er is er een overdag om 14.30 uur en de tweede is vanaf 19.30 uur. Wat voor een voorstelling er precies te zien is blijft geheim, zegt sociaal werker Sandra Mijnders. “Dat zeggen we lekker niet, dat merken de mensen ter plekke wel. Maar het wordt natuurlijk wel iets bijzonders, ook al vanwege het 50-jarig bestaan van de SWOP.” 

Na de voorstelling is er nog een hapje en een drankje en ook krijgt iedereen een presentje. 

Vorig jaar was er ook zo’n bedankdag voor de vrijwilligers, toen in het Stanislascollege in Pijnacker. “Nu wilden we graag weer eens wat anders, vandaar deze voorstellingen”, zegt Sandra, maar verder doet ze er geheimzinnig het zwijgen toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *