SWOP helpt met belastingaangifte

De SWOP heeft deze week een speciale ‘belastinglijn’ geopend voor mensen die gebruik willen maken van de ondersteuning die de organisatie biedt bij de aangifte voor de inkomstenbelasting. Tot eind deze maand kan via tel. 015-3615138 een afspraak worden gemaakt voor een van de spreekuren in Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw. Die worden gehouden in maart.

De belastinghulp is een dienstverlening die al jaren wordt gegeven door getrainde vrijwilligers van de SWOP. Elk jaar zijn ze op afspraak beschikbaar in een van de locaties van de stichting, en als iemand om medische redenen niet zelf kan komen komen ze ook op huisbezoek. Tijdens het belastingspreekuur wordt ook meteen gekeken of iemand in aanmerking komt voor huur- of zorgtoeslag.

De invulservice is bedoeld voor particulieren in Pijnacker-Nootdorp. Om gebruik te kunnen maken van deze dienstverlening mag het jaarinkomen niet hoger zijn dan € 30.000 voor alleenstaanden en € 45.000 voor samenwonenden.

De SWOP vraagt wel een bijdrage voor de invulhulp, die afhankelijk is van het inkomen. Voor mensen met een minimuminkomen ligt dit rond de tien euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *