Twee dagen Kerstmarkt in Dorpskerk

Kerststukjes en allerlei andere dingen zijn vrijdag en zaterdag te koop op de Kerstmarkt in de Dorpskerk in Pijnacker.

Nordmann kerstbomen, kerststukjes, oliebollen, maar ook een rommel- en boekenmarkt: het is er allemaal weer op de jaarlijkse Kerstmarkt in de Dorpskerk in Pijnacker. Vrijdag 8 en zaterdag 9 december wordt het evenement weer gehouden. De opbrengst gaat naar het restauratiefonds voor het orgel van de kerk.

De Kerstmarkt is een traditie geworden op de eerste vrijdag en zaterdag na Sinterklaas. Er zijn veel vrijwilligers in touw om het evenement mogelijk te maken. Zij hebben bijvoorbeeld de kerststukjes gemaakt en allerlei andere dingen die op de markt te koop zijn. En ze staan achter de ketels met warme chocomel of zorgen voor de verkoop van allerlei lekkere dingen. Bezoekers van de Kerstmarkt kunnen ter plekke hun bestelling opgeven voor kerststollen en oliebollen, die rond Kerst en de jaarwisseling thuis worden afgeleverd.

Wie niet op eigen gelegenheid naar de Dorpskerk kan komen, kan worden opgehaald en later weer thuisgebracht. Neem contact op via tel. 015-3695436.

De Dorpskerk zit op de Koningshof 3 in Pijnacker. De Kerstmarkt is op vrijdag 8 december open van 16 tot 19 uur, en op zaterdag 9 december van 09.30 tot 15 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *