Tweede bekerronde dit weekend

VOETBAL | Na een wisselend succes vorig weekend gaan de clubs uit Pijnacker-Nootdorp de tweede wedstrijd in de bekercompetitie spelen.

DSVP, de ploeg van trainer Dennis van den Steen, won vorige week de eerste bekerwedstrijd van FC Zoetermeer met 4-1. De ploeg begon goed, maar was niet de hele wedstrijd even overtuigend. Zaterdag gaat DSVP naar Rotterdam om daar op sportpark Swift Boys tegen de naamgever te spelen. Net als de tegenstander van vorige week, speelt ook Swift Boys in de 4e klasse zaterdag. Zij speelden vorige week tegen TOGB en verloren in Berkel en Rodenrijs met 3-2. De ploegen trappen om half 3 af.

De andere wedstrijd in de poule gaat tussen FC Zoetermeer en TOGB.

Oliveo (za) won vorige week ruim van DVC uit Delft (0-6). Trainer Wim Baggerman was zeer tevreden met dit resultaat. Komende zaterdag spelen ze thuis tegen het Haagse BMT. Zij verloren thuis vorige week ruim van Ariston ’80 (1-8) uit Delft. Beide teams komen dit seizoen uit in de 4e klasse zaterdag, maar zitten niet bij elkaar in de competitie. Op sportpark De Groene Wijdte trapt men om 3 uur ’s middags af.

De andere wedstrijd uit de poule begint een half uur eerder en gaat tussen Ariston’80 en DVC.

Zondagclubs

Zondag speelt Oliveo (zo) van trainer Jeroen Hoefnagel tegen TOGB en die kwamen ze ook al tegen vorig jaar in de competitie. Toen werd er twee keer van verloren. Net als Oliveo (1-1 tegen CVV Berkel) speelde ook TOGB gelijk (2-2) tegen Neptunus-Schiebroek uit Rotterdam. TOGB speelt volgend seizoen in de 1e klasse zondag, iets wat Oliveo net niet was gelukt. Om 2 uur ’s middags trappen ze af op sportpark Het Hoge Land.

De andere wedstrijd in deze poule gaat tussen CVV Berkel en Neptunus-Schiebroek en begint om half 3 ’s middags.

RKDEO van trainer Wesley Epskamp begon vorige week de bekercompetitie met een gelijkspel (0-0) tegen het Zoetermeerse DSO. Ook de komende tegenstander, Olympia, speelde vorige week gelijk (1-1 tegen ONA). Olympia komt komend seizoen uit in de 1e klasse zondag. De wedstrijd begint zondag op sportpark Olympia om 2 uur ’s middags.

Een half uur later begint de andere wedstrijd uit deze poule. Die gaat tussen ONA en DSO.

SV Wippolder speelt dit weekend op zaterdag. Het team van trainer Ronald Hes gkomt uit tegen zaterdag 2e klasser Sparta AV. Beide ploegen verloren de eerste wedstrijd in de bekerstrijd. Wippolder verloor thuis van Excelsior’20 (0-1), Sparta verloor bij De Meeuwen (3-1). Zaterdag wordt om 5 uur ’s middags begonnen op sportcomplex Nieuw Terbregge.

De andere wedstrijd wordt ook zaterdag gespeeld. Die gaat tussen Excelsior ’20 en De Meeuwen.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *