RKDEO, DSVP en Oliveo (zo) winnen in bekertoernooi

VOETBAL | De tweede ronde van het bekertoernooi is afgewerkt door de clubs uit Pijnacker-Nootdorp. Van de vier wedstrijden werden er drie gewonnen.

RKDEO speelde zaterdag tegen Forum Sport in Voorburg op het Sportpark ’t Loo. RKDEO begon meteen uitstekend, want Luuk Goedbloed maakte in de 1e minuut meteen het openingsdoelpunt, 0-1. Forum Sport nam daarna het initiatief over van RKDEO en werd steeds sterker. Kansen waren er wel over en weer en toch scoorde RKDEO via Fahmie Labari de 0-2 in de 36e minuut. Dat was ook gelijk de ruststand.

Vijf minuten na rust scoorde Forum Sport de 1-2 via Brian de Jong. Daarna creĆ«erden beide ploegen een aantal kansen. Maar de stand veranderde niet, en zo won RKDEO zijn tweede bekerwedstrijd wel. RKDEO heeft daarmee nog kans om door te gaan naar de volgende ronde. De andere wedstrijd uit deze groep werd gewonnen door Stompwijk’92. Zij wonnen met 3-2 van Voorschoten’97.

Op het Sportpark Madestein in Den Haag speelde DSVP zijn tweede wedstrijd tegen GDA. Ze wonnen met 1-3. DSVP begon goed en scoorde ook snel de 0-1 door Remco Pruyers. Niet veel later werd het ook 0-2 door Michel van der Elst. Er waren toen pas 22 minuten gespeeld in Den Haag. Daarna nam GDA het spel over en scoorde het vlak voor rust de 1-2 via hun spits. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft ging het spel gelijk op en waren er kansen aan beide kanten. Na verloop van tijd nam DSVP het heft weer in handen en scoorde het in de 85e minuut de 1-3 via Hozan Hussaini. Door deze overwinning is DSVP zo goed als door naar de volgende ronde in het bekertoernooi. Ze staan boven aan in hun groep, groep 2-27, met 6 punten.

De andere twee ploegen uit de groep 2-27 speelden tegen elkaar op het Sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker. Oliveo (za) verloor helaas met 0-4 van Verburch.

Door deze nederlaag is Olivea (za) zo goed als uitgeschakeld voor de volgende bekerronde.

 

Oliveo (zo) heeft wel zijn wedstrijd gewonnen, van DoCoS. Het elftal speelde op het sportpark Morskwartier in Leiden. Oliveo won met 2-3 en door deze overwinning maken ze nog kans om door te gaan naar de volgende ronde in het bekertoernooi.

De andere wedstrijd in de groep ging tussen FC Boshuizen en Foreholte. Die eindigde in een 2-0 overwinning voor FC Boshuizen.

DSVP won zaterdag in Den Haag met 1-3 van GDA.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *