Uitstekende eerste dag in het Dorpentoernooi

RKDEO won met klinkende cijfers van DSVP: het werd 6-1

VOETBAL | Op de eerste dag van het Dorpentoernooi speelden Oliveo tegen SV Nootdorp en RKDEO tegen DSVP. Na beide duels werden er nog shoot-outs genomen, die ook belangrijk zijn voor de puntentelling. Bij elke benutte shoot-out krijgt de ploeg namelijk een extra punt.

Op een zonnig sportpark Centrum in Nootdorp speelde op veld 1 het RKDEO van trainer Wesley Epskamp tegen DSVP van trainer Dennis van den Steen. Het krachtsverschil was meteen duidelijk tussen beide ploegen, want voor rust stond het al 4-1 voor RKDEO. Namens RKDEO wist Didier Dandlau vier keer te scoren, voor DSVP scoorde Nick Jense. Na rust werd er door beide ploegen flink gewisseld. RKDEO wist nog twee keer te scoren via Mo Rida en Tommy Simonis, 6-1. Ook de shoot-outs werden beter genomen door RKDEO, want die werden ook gewonnen met 3-2.

Oliveo (zo) van trainer Jeroen Hoefnagel en SV Nootdorp van trainer Dick Boereboom speelden op veld 2 tegen elkaar. In een iets meer opgaande wedstrijd werd er voor rust door beide partijen twee keer gescoord. Voor Nootdorp scoorde Angelo Ravenberg en Ricoberto Luijando. Wessel Kleij scoorde er twee voor Oliveo (zo). Na rust maakten beiden ploegen er nog één. Peter Korteling voor Nootdorp en Gerald La Grand voor Oliveo (zo). De eindstand was 3-3, en ook de shoot-outs werden een gelijkspel. Beide teams wisten er ook toen drie te maken, 3-3.

De tussenstand is nu dus:

  1. RKDEO 6 punten
  2. Oliveo 4 punten
  3. SV Nootdorp 4 punten
  4. DSVP 2 punten

Zaterdagmiddag zijn de laatste wedstrijden. Op veld 1 wordt dan gespeeld tussen RKDEO en SV Nootdorp en op veld 2 spelen DSVP en Oliveo (zo) tegen elkaar. Beiden partijen beginnen om 5 uur ’s middags. Ook de dames van RKDEO en DSVP spelen dan tegen elkaar. Om half 3 ’s middags spelen zij op veld 1.

Oliveo en SV Nootdorp hielden elkaar in evenwicht: het werd 3-3.
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *