Ursul de Geer opent De Verbeelding

Ursul de Geer

Acteur en televisiemaker Ursul de Geer verzorgt dit jaar de openingsvoorstelling van De Verbeelding, het culturele evenement dat zich op 28 en 29 september afspeelt in alle kernen van Pijnacker-Nootdorp. Bijzonder is ook dat zijn voorstelling de eerste zal zijn in de theaterzaal van het vernieuwde CulturA & Zo

De Geer, onder meer bekend van het tv-programma ‘Het is hier fantasties’, vertelt op de openingsavond over zijn familiegeschiedenis. Die speelt zich voor een deel af in adelijke kringen waartoe hij zelf, als jonkheer Ursul Phillip de Geer, behoort. Maar als puber en student andragologie ontwikkelde Ursul zich ook als langharig actievoerder die zich via de Actie Tomaat afzette tegen het vastgeroeste toneelbestel.

De Verbeelding wordt op vrijdag 27 september traditiegetrouw geopend door voorzitter Piet van Adrichem van de organiserende stichting en door burgemeester Francisca Ravestein.

29 locaties

De kunst- en cultuurroute loopt via 29 locaties in alle kernen van Pijnacker-Nootdorp.

Zaterdag en zondag zijn weer twee dagen vol met beeldende kunst, muziek, theater, vertelkunst en creativiteit. De kunstroute gaat ook dit jaar weer door Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw en Oude Leede. Op 29 locaties op deze route is van alles te zien en te doen.

Poppodium De Trucker biedt zaterdag een muzikaal programma met veel lokaal talent. Het Raadhuisplein in Pijnacker zal weer vol staan met kramen met allerlei creatieve uitingen. Ook komt er een promoplein, waar verenigingen en culturele organisaties zich kunnen presenteren.

Het volledige programma van De Verbeelding is nog niet klaar. In de komende weken wordt meer bekend over de optredende bands en artiesten en over de deelnemende kunstenaars en muzikanten op de kunstroute. Hou de website van De Verbeelding in de gaten.

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *