Van alles te doen tijdens Sportweek

Team4Talent zorgt weer voor sport en spel in de drie kernen van de gemeente.

De Nationale Sportweek wordt in Pijnacker-Nootdorp groots aangepakt. Vanaf zondag 19 september is er van alles te doen. Verschillende sportverenigingen doen mee en ook enkele balletscholen. Een belangrijke rol is weggelegd voor de sportleiders van Team4Talent, die op veel plekken meewerken aan proeftrainingen en die ook in de drie kernen van dekgemeente sport en spel aanbieden op de buitenlocaties.

De opening van het sportseizoen is zondag tussen 13 en 17 uur op het Raadhuisplein in Pijnacker. In twee rondes zijn er allerlei sportworkshops, zoals dansen, badminton, schaken, fun fitness, schaatsen en bootcamp. Vanaf maandag 20 september zijn er 46 trainingen waar kinderen en jongeren aan mee kunnen doen om kennis te maken met de sport of met de organiserende vereniging. Meedoen is steeds gratis.

De trainingen worden aangeboden door Avanti Korfbal, voetbalvereniging Oliveo, Badmintonclub Pijnacker en Tafeltennisclub Pijnacker. Ook worden er lessen aangeboden door De Dansacker en balletschool Domingo’s.

Sport en spel

Team4alent begeleidt op drie dagen een leuk sport en spelprogramma. Vrijdag 17 september is de eerste op het Aviaplein in Pijnacker. Woensdag 22 september zijn de sportleiders op de Wolverlei in Nootdorp en vrijdag 24 september op de Pondstraat in Delfgauw. Sport en spel is steeds van 15.30 tot 17 uur.

Inschrijven voor een of meer van de activiteiten kan via een formulier op dit adres. Op diezelfde plek is ook een goed overzicht te vinden van alle trainingen, de tijden en de leeftijdsgroepen waar de activiteit voor is bedoeld.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.