Veel bekende namen op kieslijst van EA

Jan van der Meer

28 inwoners uit Pijnacker, 9 uit Nootdorp en 5 uit Delfgauw: met die 42 lokale kandidaten gaat Eerlijk Alternatief de verkiezingen voor de gemeenteraad in. Volgens de partij zelf is de kandidatenlijst de langste van alle deelnemende partijen.

In elk geval is het een lijst met veel bekende namen. Na de vijf huidige raadsleden staan onder anderen Jos Arends (oud-voorzitter van wijkvereniging Klapwijk, voorheen lid van de Rekenkamercommissie en de WMO-raad), de populaire melkveehouder Jan Duijndam, voormalig raadslid Francine Horn, Jan van der Meer van Centre du Lac, tuinder Ton Rodenburg en Piet Vergeer van partycentrum Het Witte Paard op de kandidatenlijst.

Ogen en oren

Lijsttrekker Hanneke van de Gevel noemt alle kandidaten vanaf plaats zes ‘fractieadviseurs’, “…onze ogen en oren in onze gemeente op uiteenlopende onderwerpen. Zij geven ons vaak advies over alles wat er speelt hier. Het is een prachtige afspiegeling van de maatschappij met inwoners van jong tot oud.”

De lokale partij is niet bescheiden qua ambitie: Eerlijk Alternatief denkt met deze kandidatenlijst de grootste partij in Pijnacker-Nootdorp te kunnen worden.

Jan Duijndam
Piet Vergeer
Jos Arends

Foto’s Nicolien Lugtigheid

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.