Verkoop Jeugdlandboek loopt goed

Het gaat hartstikke goed met de verkoop van het Jeugdland Vakantieboek. Dat is sinds afgelopen week te koop bij boekhandel Van Atten en sigarenmagazijn ’t Moortje. Het staat vol met creatieve ideeën, challenges, puzzels, opdrachten voor buiten en nog veel meer. Met het boek kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd toch een leuke vakantie hebben, ook al gaat Jeugdland in Pijnacker dit jaar niet door.

Boekhandel Van Atten in winkelcentrum Ackershof heeft in de afgelopen dagen al 150 Jeugdlandboeken verkocht. Sigarenmagazijn ’t Moortje verkocht er al een stuk of dertig, en de Jeugdlandorganisatie is er zelf ook al enkele tientallen kwijt. Daarmee zijn er dus al meer dan tweehonderd boeken verkocht.

Leuke reacties

Evelien Stikkelman is blij met hoe het tot nu toe loopt. “We hebben nog een paar weken de tijd, want de echte Jeugdlandweek begint pas op 23 augustus. In de komende weken gaan wel zelf ook nog promotie doen op het Raadhuisplein in Pijnacker. Dat hebben we al een keer gedaan, en toen kregen we veel leuke reacties.”

Het Jeugdlandboek is in een oplage van 750 exemplaren gedrukt, en de stichting hoopt dat veel van die exemplaren verkocht zullen worden, zodat zoveel mogelijk kinderen in de basisschoolleeftijd lekker aan de slag kunnen. De prijs valt mee: het boek kost vijf euro.

Het populaire huttenbouwdorp op het Jeugdlandterrein op sportpark de Groene Wijdte is er dit jaar niet maar wie weet, misschien gaan kinderen zelf wel een leuke hut bouwen in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *