Vier mannen aangehouden na inbraak

De politie betrapte dinsdagavond laat vier mannen op heterdaad die aan het inbreken waren op de Oude Leedeweg in Pijnacker.

Het onderzoek is nog in volle gang. Daarbij kan de recherche hulp gebruiken van het publiek. Wie iets van de inbraak heeft gemerkt of camerabeelden heeft vanuit de omgeving, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie. Dat kan via tel. 0900-8844.

Eerder op de avond waren er ook meldingen van inbraken aan de Marijkestraat en in het Prinsenhof. In beide gevallen werden de onverlaten in hun werk gestoord door optreden van een oplettende buurman. In de Marijkestraat gebeurde dat tegen acht uur ’s avonds. De inbreker, een getinte man met krullen, donker gekleed met een capuchon op, sprong door een raam en rende weg nadat hij op heterdaad was betrapt.

Een half uur eerder was al een man in het zwart gekleed met een pet en een capuchon betrapt toen hij aan een achterdeur aan het rommelen was. Hij zou zijn gevlucht in een zwarte auto.

Ook in het onderzoek naar deze twee incidenten kan de politie hulp van het publiek goed gebruiken. Wie iets heeft gezien of andere tips heeft kan contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *