Vijf nominaties voor Vrijwilligersprijs

Hobbyclub De Doetwat is een van de genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2017.

Hobbyclub De Doewat, voetbalvereniging RKDEO, de Alzheimer Bezoekdienst, het Repair Café Pijnacker-Noord en Vluchtelingenbegeleiding van Participe zijn genomineerd voor de Vrijwilligersprijs 2017. Dat betekent dat deze vijf organisaties kans maken op de prijs van € 1000 die dit jaar aan de titel verbonden is. Voor de nummers 2 en 3 is er nog een prijs van € 500 en € 250.

De vijf genomineerden zijn door de jury geselecteerd uit 67 aanmeldingen voor 30 verschillende vrijwilligersorganisaties in Pijnacker-Nootdorp.

De Vrijwilligersprijs wordt elke twee jaar uitgereikt. Het is dit jaar voor het eerst dat de gemeente er geldprijzen voor beschikbaar stelt. Op 11 november, tijdens de vrijwilligersfeest Helden om de Hoek, wordt bekend welke van de genomineerden de winnaars zijn.

Inwoners van Pijnacker-Nootdorp kunnen mede bepalen wie van de genomineerden de prijs zou moeten winnen. Vanaf 25 oktober kan digitaal worden gestemd op de website van het Bureau Vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp. De stemmen van de inwoners tellen voor de helft mee; de andere helft wordt bepaald door de jury. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *