Voorstelling over mishandeling van ouderen

Vijf procent van de ouderen in Nederland krijgt te maken met vervelende zaken die de veiligheid bedreigen. Het kan gaan over slaan, treiteren of bestelen. Senioren praten hier niet gemakkelijk over, uit angst of schaamte. Theatergroep Drang maakte er een bijzondere voorstelling over, die donderdag 21 oktober te zien is in theater CulturA & Zo in Nootdorp.

In de voorstelling spelen acteurs die allemaal op leeftijd zijn, sommigen zelfs boven de 80 jaar, herkenbare situaties na die gaan over veiligheid en ouderenmishandeling. De voorstelling is bedoeld voor professionals in de zorg, welzijn en ouderenzorg, vrijwilligers die met ouderen werken, maar ook voor ouderen zelf.

Na afloop zijn er twee workshops voor zowel professionals als vrijwilligers. Ook is er volop gelegenheid om na de voorstelling na te praten en misschien zelfs eigen ervaringen uit te wisselen.

Er is veel belangstelling voor de voorstelling in het Nootdorpse theater, maar er zijn nog wel wat kaarten te koop. Ze zijn via deze pagina te bestellen.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *