Vrouwen DSVP winnen weer niet

VOETBAL | Nadat de eerste twee wedstrijden in een gelijkspel eindigden, hoopten de vrouwen van DSVP deze zaterdag drie punten te pakken. Dat moest dan gaan gebeuren tegen SV Den Hoorn, maar het werd een klein verlies voor het team van trainer Cees Kruys: 3-2.

Op sportpark Den Hoorn begon de thuisploeg sterk aan de wedstrijd. SV Den Hoorn kwam voor rust op een 2-0 voorsprong. Na rust kwam DSVP beter voor de dag. Het team van trainer Kruys kwam zelfs op gelijke hoogte, want via aanvoerder Kiri Boekwijt en Geena Toussaint werd het 2-2. Na een fout bij DSVP wist de thuisploeg uiteindelijk te winnen met 3-2. Ze werd ook de derde wedstrijd van het nieuwe seizoen niet in winst omgezet.

Trainer Cees Kruys na afloop: ”De eerste helft was super slap. In de tweede helft begonnen we heel goed en na de 2-2 was er niets maar aan de hand, maar nadat er een paar verkeerd stonden werd uiteindelijk de 3-2 gemaakt. Ik denk dat we de wedstrijd weggegeven hebben in de eerste helft.” Voor het verschil tussen de eerste en tweede helft had hij geen verklaring, wel over wat er volgende week beter kan: ”We moeten beter starten, zoals tijdens de tweede helft. Als we dat doen, kunnen we iedereen aan.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 2e klasse B.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *