Vrouwen RKDEO en DSVP komen elkaar tegen in beker

VOETBAL | Na de vierde nederlaag op een rij zijn de vrouwen van RKDEO weggezakt naar de achtste plek. De ploeg van trainer Wendy Rietveld heeft nog wel een buffer door de drie overwinningen aan het begin van het seizoen. Met de onderste twee plekken is het gat acht punten en met de nummer tien is dat nog vijf punten. De volgende tegenstander is vv Winkel en die staat één plek onder RKDEO en hebben een punt minder, al heeft Winkel wel twee wedstrijden minder gespeeld.

Waar RKDEO in een dip zit, is Winkel aan een goede reeks bezig. In de vijf gespeelde wedstrijden hebben ze alleen de eerste wedstrijd verloren, van Victoria Boys 4-0. Verder werd er twee keer gelijk gespeeld en twee keer gewonnen. Rietveld kan niet over een volledige fitte selectie beschikken, want er zijn nog steeds wat geblesseerden.

Oefenwedstrijd

”Donderdagavond gaan we een oefenwedstrijd spelen tegen Ariston’80, dan spelen we met een combi team”, vertelt Rietveld in haar voorbeschouwing voor komend weekend. ”Bij ons blijven de doelpunten en dus de punten uit, daarom hebben wij deze weken de volle focus op de trainingen gelegd op aanvallen en scoren.”

De wedstrijd op sportpark Centrum begint zondag om 2 uur ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 1e klasse C.

Beker

Nadat de RKDEO-vrouwen waren uitgeschakeld in de landelijke beker, sloten zij nu aan in de districtsbeker. Daar komen ze een bekende tegenstander tegen, want op woensdag 18 december staat de wedstrijd tegen DSVP VR1 gepland. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Groene Wijdte, aftrap is 8 uur ’s avonds.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *