Vrouwen van RKDEO bekeren door

VOETBAL | De vrouwen van RKDEO speelden dit weekend een bekerwedstrijd. In de tweede ronde van de knock-outfase werd met 2-0 gewonnen van WVC uit Roelofarendsveen.

RKDEO begon sterk aan de wedstrijd en kreeg in de eerste 10 minuten al een paar grote mogelijkheden. Het beeld bleef de hele wedstrijd hetzelfde: RKDEO had de bal, WVC liep naar achteren en verdedigde, maar probeerde er wel af en toe uit te komen via Lizzy van Diepen en Nicole de Bruijn. Ondanks het overwicht van de vrouwen van RKDEO kwamen de bezoekers toch een paar keer in de buurt van het doel van Babette Visser. Bij rust bleef het 0-0 en dat was opmerkelijk te noemen aangezien RKDEO ruim tien kansen had gecreëerd.

In de tweede helft bleef het beeld hetzelfde. RKDEO had meer de bal, en kreeg de meeste kansen. Het ging vooral mis in de afronding. Uiteindelijk kwam RKDEO toch verdiend op voorsprong via een corner, die erin werd gekopt door Michelle Oosterlaken. Daarna probeerde de bezoekers wel wat, maar echt een grote kans werd er niet gecreëerd. Tien minuten later lag de tweede er ook in, dit keer via Nicole de Bruijn die de bal mooi over de keepster erin schoot. Vlak voor tijd had WVC nog een grote kans om de aansluitingstreffer te maken, maar Babette Visser onderschepte de bal voordat de tegenstandster gevaarlijk kon worden. Daardoor won RKDEO, en gaan de Nootdorpse vrouwen door in de beker.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *