VVD onderzoekt bereikbaarheid

De VVD’ers fietsten onder meer over het fietspad van Pijnacker naar Nootdorp, dat een slimmere verlichting zou moeten krijgen.

Kandidaat-raadsleden van de VVD, onder aanvoering van lijsttrekker Ilona Jense, fietsten zaterdag langs verschillende plekken in Pijnacker-Nootdorp, om met eigen ogen te zien hoe het gesteld is met de bereikbaarheid in de verschillende kernen. Speciale aandacht was er voor de veiligheid. Daarvoor kunnen op veel plekken nog wel wat aanpassingen worden gedaan, constateerden de VVD’ers.

Zo zou de partij graag zien dat het fietspad tussen Pijnacker en Nootdorp wordt voorzien van slimme verlichting, die reageert op de aanwezigheid van fietsers. Ook zouden reflectoren in het wegdek van de Tuindersweg de situatie voor automobilisten daar veiliger maken. De fietstocht ging ook langs de werkzaamheden voor de verlengde Komkommerweg. Daar is de partij blij mee, maar volgens de VVD zouden ook de tuinders in de Noordpolder en aan de Zuideindseweg een betere ontsluiting moeten krijgen.

De kandidaten fietsten ook langs het bedrijf van de familie Westerman in Oude Leede. Het melkveebedrijf heeft dringend behoefte aan een betere uitrit naar de Oude Leedeweg. Volgens het college was dat niet mogelijk, maar mede met inzet van de fractie van de VVD komt die uitrit er nu wel.

Een opmerking bij " VVD onderzoekt bereikbaarheid"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *