Wandelen of fietsen voor Alpe d’HuZes

Ook vorig jaar werd voor de start een groepsfoto gemaakt.

Inwoners van Pijnacker-Nootdorp die houden van sportief bezig zijn kunnen zich aanmelden voor de wandel-, fiets- en wielrentocht die de Klimmende Règâhs op 19 mei houden om geld bijeen te brengen voor kankeronderzoek via Alpe d’HuZes en voor de Neurofibromatose Vereniging.

Op deze zondag kunnen de wandelaars onder begeleiding van de Règâhs een mooie tocht van tien kilometer lopen. Voor de wielrenners zijn er twee afstanden: 60 of 85 kilometer. De toerfietsers gaan op pad voor een tocht over 25 kilometer.

Voor alle deelnemers is het wel een kwestie van vroeg uit de veren. Ze verzamelen om 9 uur ’s morgens voor een kopje koffie en een groepsfoto bij sporthal de Viergang in Pijnacker. Ook de finish is weer bij de sporthal. Daar krijgen de deelnemers een lekkere lunch.

Deelname aan een van de tochten kost 35 euro per persoon. Het grootste deel van dit geld gaat naar de goede doelen. De wandelaars en fietsers krijgen een DKR-shirt als herinnering. Verder wordt ook de begeleiding, koffie/thee en sportdrank en de lunch er deels van betaald. Voor de lunch is wel een sponsor gevonden.

Aanmelden kan op de website van de Klimmende Règâhs. Dat moet wel vooraf gebeuren, want op de dag zelf is geen inschrijving meer mogelijk.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *