‘Weer bouwverkeer door Meidoornlaan’

Op de Groen van Prinstererlocatie zouden twee nieuwe IKC’s moeten komen. Niet iedereen reageert enthousiast.

Een bewoner van de bomenbuurt in Pijnacker-Noord heeft in een brief aan de gemeenteraad zijn zorgen geuit over de plannen voor de herontwikkeling van de scholenlocatie aan de Groen van Prinstererlaan. Hij vreest dat door de nieuwbouw van Octantschool Schatkaart, de Casaschool en de kinderopvang de net gerenoveerde straten in de wijk weer door zwaar bouwverkeer worden vernield.

De briefschrijver vraagt zich af of het niet verstandiger is om Octantschool Schatkaart te laten staan en op de locatie van de oude Mavo bij de groen van Prinstererlaan extra lokalen te bouwen die naar behoefte door Casa, Schatkaart of de kinderopvang kunnen worden gebruikt.

Ook andere bewoners van Pijnacker-Noord reageerden wat afwijzend op de berichten over de vestiging van de twee IKC’s op deze locatie. De bewonersvereniging daarentegen is enthousiast. Er is ruimte genoeg voor de scholen en misschien vestigen zich daardoor weer meer gezinnen in de sterk vergrijsde wijk, meent de vereniging.

Een opmerking bij " ‘Weer bouwverkeer door Meidoornlaan’"
  1. Ik ben benieuwd waar die lui wonen van de bewonersvereniging. Denk zeker niet in de omgeving van deze locatie.
    Ik zit vanaf 2007 al in deze bouwput. Zeem mijn ramen kindjes maat, heeft geen zin met al dat zand. Zit altijd te trillen op de bank. Nu er eindelijk rust komt, willen ze weer opnieuw beginnen. Weet hè hoeveel overlast deze casaschool gaat veroorzaken?? Dit gebeurd nu al in koningshof en op de goudenregensingel. Nee nu gaan we het neerplanten in noord. Doe het lekker op die lege bouwplek naast het gemeentekantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *