Weer een leuke avond bij Het Voetlicht

Toneelvereniging Het Voetlicht uit Nootdorp is hard bezig met de laatste voorbereidingen voor de volgende voorstelling. Vanaf komend weekend speelt de vereniging de klucht ‘De geweldige dokter Paul’, geschreven door Henk Roede. Net als alle andere voorstellingen van het Voetlicht is dat weer een stuk vol misverstanden en dubbelzinnigheden.

Dokter Paul is dierenarts, en hij komt er snel achter dat zijn voorganger in de praktijk wat bijkluste door ook mensen te behandelen. Noodgedwongen doet hij dat dus ook, maar als dierenarts de huwelijksproblemen van dorpsgenoten oplossen valt niet mee. Ook moet hij allerlei andere medische problemen zien aan te pakken, zelfs als zijn kennis daarover tekort schiet. Een thema dat dus weer garant staat voor een avond (of middag) vol schaterlach in het theater.

Het Voetlicht speelt het stuk op vrijdag en zaterdag 15, 16, 22 en 23 maart om 20 uur, en op zondag 24 maart ook om 14 uur. Alle voorstellingen zijn in Theater CulturA in Nootdorp. Kaarten kosten 12 euro en zijn te bestellen via tel. 06 8113 8114 of via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *