Weer winst voor DSVP, Nootdorp en Oliveo verliezen

VOETBAL | Op het eigen sportpark ‘s-Gravenhout voetbalde SV Nootdorp zaterdag tegen RVVH. In de eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig, toch waren het de bezoekers die vlak voor rust op voorsprong kwamen. Na rust kreeg de formatie van trainer Dick Boereboom de volgende dreun, want de tweede tegentreffer viel snel na het eerste fluitsignaal van de tweede helft. De thuisploeg deed er alles aan om de aansluitingstreffer te maken, maar het waren de bezoekers uit Ridderkerk die nog wel wisten te scoren. Door dit verlies staat SV Nootdorp op een tiende plek en moet er volgende week gewonnen worden van SHO om de aansluiting te houden bij de middenmoot.

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 1e klasse B.

Groot compliment

DSVP ging in Den Haag voetballen tegen Quick Steps. De wedstrijd ging alle kanten uit, maar het was de ploeg van trainer Dennis van den Steen die voor rust op voorsprong kwam. Na een assist van aanvoerder Franco van Rheenen kon Hozan Hussaini scoren, 0-1. Na rust voetbalde DSVP slecht en kwam zelfs met 2-1 achter na een paar blunders in de verdediging. Maar de ploeg van Van den Steen toonde karakter en kon via Mitchel Rijfkogel weer op gelijke hoogte komen. De winnende goal werd gemaakt door Michel van der Elst, op aangeven van Bauke Beerde, die ook bij de gelijkmaker de assist verzorgde. Aan het einde van de wedstrijd kreeg de Haagse ploeg nog een penalty, maar Dave Hes pakte de strafschop en bezorgde zo zijn ploeg de overwinning.

Na afloop was trainer Dennis van den Steen zeer tevreden. ”Al met al een knappe teamprestatie bij het lastige Quick Steps. Zeker aangezien we vijf blessures hadden en er onder andere drie A-junioren verdienstelijk hun plek innamen. Wat dat betreft een compliment voor de jeugdopleiding.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 3e klasse B

Nog nooit meegemaakt

Op sportpark De Groene Wijdte nam Oliveo (za) het op tegen PPSC. De thuisploeg kwam wel op voorsprong na een penalty, die benut werd door Rafael Scheurs, maar de ploeg uit Schiedam wist na negentig voetbal toch met een 1-4 overwinning van het veld te stappen. De trainer van Oliveo, Wim Baggerman, was niet te spreken over het optreden van de scheidsrechter. ”De wedstrijd is volledig beïnvloed door de scheidsrechter. Jammer dat hij zo zijn stempel op de wedstrijd drukte. Neemt niet weg dat PPSC een goed voetballende ploeg heeft. Meer kan ik er niet over zeggen. Het is ons vandaag onmogelijk gemaakt om er een wedstrijd van te maken en sterker nog: om een wedstrijd te spelen. Normaal zou ik nooit andere oorzaken de schuld geven, maar dit was echt niet normaal en heb ik nog nooit meegemaakt.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 4e klasse F.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *