Wensboom komt weer in CulturA & Zo

Vorig jaar was de wensboom in cultuurcafé Ont-Moeten in het gebouw van CulturA & Zo een succes, dus dit jaar komt hij er weer.

Joris Linssen komt dit jaar niet langs, maar toch komt er begin volgende week weer een Wensboom te staan in CulturA & Zo in Nootdorp. Bezoekers kunnen een lieve opmerking, een wens of een compliment in de richting van iemand anders op een kaartje schrijven en in de boom ophangen. CulturA & Zou maakt er later, als de boom weer wordt opgeruimd, een mooie collage van.

Vorig jaar stond de Joris’ Wensboom ook in de ruimte van Ont-Moeten in CulturA & Zo, en er werd toen veel gebruik van gemaakt. Overal in het land stonden van die bomen, waar op initiatief van televisiepresentator Joris Linssen kaartjes in gehangen konden worden. Linssen reed rond om wat van die bomen te bekijken en besteedde in zijn programma aandacht aan de meest bijzondere wensen die hij daarbij tegenkwam.

Vanwege corona is die rondrit er dit jaar niet; het tv-programma van KRO-NCRV is aan de omstandigheden aangepast. Maar de Wensboom wordt in Nootdorp toch neergezet, want ook in de eigen dorpsgemeenschap is het een mooi gebaar als je iets liefs over een ander kunt opschrijven en voor iedereen zichtbaar in de boom kunt hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *