Werk aan N470 loopt wat vertraging op

De provinciale weg N470 krijgt in deze periode een grote onderhoudsbeurt. In de afgelopen weken is al gewerkt aan de rotonde bij Keijzershof en aan enkele weggedeelten.

De rijstrook in de richting van Zoetermeer is vanwege de werkzaamheden tot en met 21 juni afgesloten van tien uur ’s avonds tot zes uur ’s morgens. Vanaf maandag 24 juni werkt de aannemer aan de andere kant van de weg, dus in de richting van de A13 en Delft, op het traject tussen het Tolhekplein en de rotonde van Ruyven. De nachtelijke afsluiting duurt tot en met 5 juli.

In de oorspronkelijke planning was er vanuit gegaan dat de werkzaamheden in de beide rijrichtingen iets eerder klaar zouden zijn, maar daar is dus wat vertraging in ontstaan.

Nieuwe asfaltlaag

Tussen het Tolhekplein en hectometerpaal 13.1 wordt de weg voorzien van een nieuwe laag asfalt. Ook worden de vluchthavens op dit traject verwijderd. De werkzaamheden vanaf hectometerpaal 13.1 tot aan de Berkelseweg worden later dit jaar uitgevoerd. Op dit gedeelte van de weg zullen de bochten worden aangepast.

Op en rond de provinciale weg worden allerlei innovaties toegepast die te maken hebben met energiebesparing en zelfs energieopwekking. Meer informatie staat op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *