Werk aan Vlielandseweg bijna klaar

Foto’s: Leo Scheen

De reconstructie van de Vlielandseweg in Pijnacker is bijna afgerond. De aannemer werkt hard aan de laatste asfalteringswerkzaamheden, het verbreden van het fietspad en het zo inrichten van de weg dat de snelheid van het verkeer terug wordt gebracht. Komende vrijdag moet alles gereed zijn: dan wordt de weg weer opengesteld voor alle verkeer.

Het verbeteren van de verkeersveiligheid op de Vlielandseweg is gecombineerd met het onderhoud aan de riolering en het asfalt. Het ontwerp is opgesteld door adviesbureau Mobycon en de gemeente, in samenspraak met een klankbordgroep van bewoners en ondernemers van de Vlielandseweg en bedrijvenpark De Boezem. 

Door de toepassing van geluidsreducerend asfalt en het afsluiten van de Boezemweg voor vrachtverkeer is de overlast voor bewoners verminderd.

Een reactie op “Werk aan Vlielandseweg bijna klaar”
  1. Niet helemaal klaar. Het laatste stuk wegdek naar de Katwijkerlaan wordt niet geasfalteerd en het fietspad wordt gevuld met rode tegels in plaats van rood asfalt.
    Nadat het kruispunt Vlielandseweg/Nieuwkoopseweg/Katwijkerlaan gereconstrueerd is (ergens midden volgend jaar?) krijgt genoemd deel hetzelfde uiterlijk als de rest van de Vlielandseweg (eind volgend jaar?).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *