Werken aan de metro: even met de bus

Vanaf Pijnacker-Zuid tijdelijk met de bus.

Vanaf komend weekend moeten reizigers richting Den Haag vanaf Pijnacker-Zuid met de bus. Tot en met donderdag 27 juli wordt er aan het spoor van de E-lijn gewerkt. De stations Nootdorp en Leidschenveen zijn in deze dagen niet in gebruik.

Lijn E rijdt in deze periode vanuit de richting Rotterdam niet verder dan Pijnacker-Centrum. Vanuit de andere richting, vanuit Den Haag, kunnen de metrostellen niet verder dan het Forepark.

De HTM zorgt voor vervangend busvervoer tussen Pijnacker-Zuid en Forepark (bus 32) en tussen Pijnacker-Zuid en den Haag (bus 33, alleen in de spits op werkdagen.) 

Van zaterdag 22 tot en met donderdag 27 juli zijn er werkzaamheden aan het spoor van metro E. De stations Nootdorp en Leidschenveen vervallen tijdens de werkzaamheden. Metro E rijdt gesplitst in twee delen tussen Slinge en Pijnacker Centrum en tussen Forepark en Den Haag Centraal. De HTM verzorgt vervangend vervoer tussen Pijnacker Zuid en Forepark (bus 32) en tussen Pijnacker-Zuid en Den Haag Centraal (bus 33, in de spits van maandag t/m donderdag).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *