Winkel van Rie zoekt sociale timmerman

Ben je goed met houtbewerking en vind je het leuk om samen te werken met jongeren? Dan is de Winkel van Rie dringend naar je op zoek. De winkel, onderdeel van het Huis van Rie, biedt een beschermde en inspirerende werkplek aan (jong) volwassenen die behoefte hebben aan extra ondersteuning. Het gaat om arbeidsmatige dagbesteding en beschut werk.

De sociale timmerman krijgt een belangrijke taak bij de houtbewerking. Hier worden meubels opgeknapt en nieuwe meubels van steigerhout gemaakt. Samen met de jongeren werk je aan nieuwe producten voor onze winkel en ben je de extra handen en ogen. Er is met name een vrijwilliger nodig voor de dinsdag van 10 tot 16 uur.

De vrijwilliger die wordt gezocht werkt graag met jongeren en heeft affiniteit met hun problematiek. En natuurlijk is je passie houtbewerking en kun je dit overbrengen op de jongeren.

Je kunt je aanmelden via het Bureau Vrijwilligerswerk in Pijnacker.  Zoek even naar vacaturenummer V0426. Je kunt ook direct informeren bij het Huis van Rie, te vinden op deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *