Winst voor RKDEO, verlies voor Oliveo in zondag 2e klasse

VOETBAL | In de zondag 2e klasse D hebben RKDEO en Oliveo hun eerste wedstrijden gespeeld. RKDEO speelde thuis tegen dvv Delft en Oliveo speelde thuis tegen TOGB. 

Op het eigen sportpark Centrum heeft RKDEO met 5-0 gewonnen van dvv Delft. De ploeg staat bovenaan in de competitie. De thuisploeg begon gelijk fel aan de wedstrijd, en dat mondde gelijk uit in een 3-0 voorsprong binnen twintig minuten. De doelpunten kwamen van Luuk Goedbloed, hij scoorde in de 12e, 16e en 19e minuut. Daarna werd het wat rustiger voor het doel van Delft, terwijl deze ploeg bijna niks creëerde. In de 42e minuut werd het 4-0 door Rob van Hagen. Dat was ook gelijk de ruststand.

Na rust was het vooral de thuisploeg die kansen creëerde, maar de 5-0 kwam pas in de 82e minuut, door Jack Theunissen die vanaf achttien meter de bal binnen schoot in de bovenhoek.

Oliveo (zo) speelde thuis op het eigen sportpark De Groene Wijdte en verloor van TOGB uit Berkel en Rodenrijs. De doelpunten vielen allemaal in de tweede helft, in de eerste helft ging het nog redelijk goed tegen elkaar op. Na de rust was de uitploeg duidelijk sterker en vielen de doelpunten ook snel. Het werd 0-5.

De overige uitslagen uit de zondag 2e klasse D zijn:

  • VVIJ – XerxesDZB 2-1
  • Wippolder – Concordia 2-2
  • Hillegersberg vv – Antibarbari 1-0
  • Excelsior’20 – Meeuwenplaat 3-1
  • VFC – SVV 1-1

Alle statistieken vind je hier.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *